Praktijk Denmar is vanaf januari  2023 volledig gevestigd op Generaal de Bonskazerne te Velp (nb):

Generaal de Bonsweg 1
5363 ST Velp (nb)

Route Generaal de Bonskazerne te Velp (NB) vanuit Nijmegen/Grave
Komt u uit de richting Nijmegen/Grave volgt u dan de N324 richting Oss. Wanneer u Grave doorrijdt komt u net buiten Grave op een rotonde. Daar slaat u linksaf richting Mill. De eerste weg rechts, na ongeveer 50 meter, rijdt u voorbij en u slaat 50 meter verderop rechtsaf het terrein van de Bonkazerne op. U kunt rechtdoor rijden en dan linksaf slaan om te parkeren. Het eerste gebouw aan de rechterkant wanneer u het terrein oprijdt is het gebouw waar de praktijk gevestigd is. U kunt door de centrale, bruine, deur naar binnen (zie foto hier beneden). De praktijk is gevestigd op de 1e verdieping in een lange hal. Wanneer u voor het eerst komt zal ik ervoor zorgen dat de deur openstaat en dat u naar binnen kunt lopen.

Route Generaal de Bonskazerne te Velp (NB) vanuit Heesch/Oss/Uden
Komt u vanuit de richting Oss/Heesch/Uden, volgt u dan de N324 richting Grave. Bij het dorp Velp rijdt op de rotonde rechtdoor richting Grave. Op de volgende rotonde slaat u rechtsaf richting Mill.
De eerste weg rechts, na ongeveer 50 meter, rijdt u voorbij en u slaat 50 meter verderop rechtsaf het terrein van de Bonkazerne op. U kunt rechtdoor rijden en dan linksaf slaan om te parkeren. Het eerste gebouw aan de rechterkant wanneer u het terrein oprijdt is het gebouw waar de praktijk gevestigd is. U kunt door de centrale, bruine, deur naar binnen (zie foto hier beneden). De praktijk is gevestigd op de 1e verdieping in een lange hal. Wanneer u voor het eerst komt zal ik ervoor zorgen dat de deur openstaat en dat u naar binnen kunt lopen.

Centrale ingang en praktijk Denmar op de 1e verdieping

Opgang 1e verdieping

De lange hal waar de praktijk gevestigd is