Praktijk Denmar is vanaf 22 augustus 2022 op de maandag gevestigd op Generaal de Bonskazerne in Velp (nb).
Vanaf oktober komt daar de vrijdag bij en vanaf januari 2023 de woensdag:

Generaal de Bonsweg 1
5363 ST Velp (nb)

Vanaf augustus 2022 is praktijk Denmar op de woensdag en de vrijdag nog gevestigd in huisartsenpraktijk Moen & Warnier in Doorwerth:

Houtsniplaan 3C
6865 XC Doorwerth

Route Generaal de Bonskazerne te Velp (NB) vanuit Nijmegen/Grave
Komt u uit de richting Nijmegen/Grave volgt u dan de N324 richting Oss. Wanneer u Grave doorrijdt komt u net buiten Grave op een rotonde. Daar slaat u linksaf richting Mill. De eerste weg rechts, na ongeveer 50 meter, rijdt u voorbij en u slaat 50 meter verderop rechtsaf het terrein van de Bonkazerne op. U kunt rechtdoor rijden en dan linksaf slaan om te parkeren. Het eerste gebouw aan de rechterkant wanneer u het terrein oprijdt is het gebouw waar de praktijk gevestigd is. U kunt door de centrale, bruine, deur naar binnen (zie foto hier beneden). De praktijk is gevestigd op de 1e verdieping in een lange hal. Wanneer u voor het eerst komt zal ik ervoor zorgen dat de deur openstaat en dat u naar binnen kunt lopen.

Route Generaal de Bonskazerne te Velp (NB) vanuit Heesch/Oss/Uden
Komt u vanuit de richting Oss/Heesch/Uden, volgt u dan de N324 richting Grave. Bij het dorp Velp rijdt op de rotonde rechtdoor richting Grave. Op de volgende rotonde slaat u rechtsaf richting Mill.
De eerste weg rechts, na ongeveer 50 meter, rijdt u voorbij en u slaat 50 meter verderop rechtsaf het terrein van de Bonkazerne op. U kunt rechtdoor rijden en dan linksaf slaan om te parkeren. Het eerste gebouw aan de rechterkant wanneer u het terrein oprijdt is het gebouw waar de praktijk gevestigd is. U kunt door de centrale, bruine, deur naar binnen (zie foto hier beneden). De praktijk is gevestigd op de 1e verdieping in een lange hal. Wanneer u voor het eerst komt zal ik ervoor zorgen dat de deur openstaat en dat u naar binnen kunt lopen.

Centrale ingang en praktijk Denmar op de 1e verdieping

Opgang 1e verdieping

De lange hal waar de praktijk gevestigd is